Održavanje filtracijskih postrojenja

Uz projektiranje i proizvodnju, nudimo kompletnu uslugu održavanja filtracijskih postrojenja i zračnih transportnih korita koja uključuje preventivno i korektivno održavanje. Preventivno i korektivno održavanje omogućuje kontinuiran rad postrojenja i zadovoljstvo klijenta.

Održavanje obuhvaća pregled komora filtracijskih postrojenja, usisnog i odsisnog cjevovoda, ventilatora, pužnice, dozatora, ispravnost rada programatora i pneumatskih ventila. Također nudimo izmjenu filtarskih vreća, te pregled košara sa preventivnim mjerenjima koja pokazuju stanje postrojenja.

U tu svrhu, Wiena grupa opremljena je profesionalnim mjernim uređajima koji uključuju uređaje za mjerenje izlaznih emisija, brzine i protoka zraka, temperature i vlage, temperature na ležajevima, diferencijalnog tlaka, itd.

Klijentima osiguravamo dostupnost rezervnih dijelova u najkraćem roku. Samim time omogućujemo izbjegavanje dužih prekida rada njihove tvornice. Uvijek su dostupne filtarske vreće od raznih materijala i raznih dimenzija, košare za filtarske vreće, elektromembranski ventili, programatori, regulatori tlaka zraka, itd.

Wiena grupa nudi također interventno održavanje svih dijelova filtracijskih postrojenja. Intervencije na području Hrvatske obavljamo u roku 24 sata, a za zemlje Europske unije jamčimo izlazak na teren u roku od 7 dana.