Nagrade

Tijekom dugogodišnjeg rada u industrijskoj filtraciji osmislili smo “all inclusive” koncept održavanja koji se realizira kroz model “Outsourcing održavanja sustava za otprašivanje”

Svjetski poznata tvrtka Cemex prepoznala je Wiena grupu kao perspektivnu i kvalificiranu tvrtku, te joj je i 2012. godine dodijelila za taj model 1. mjesto na Cemex-ovom natječaju “Program inovacija dobavljača”. Povjerenstvo zaduženo za odabir najinovativnijeg dobavljača sastojalo se od 66 članova iz cijeloga svijeta.

Puno truda ulažemo i u zaštitu na radu. Rezultat je tog zalaganja priznanje za izvrstan učinak u području zaštite na radu koje nam je dodijelio Cemex Hrvatska d.d. čime se Wiena grupa značajno izdvojila među ostalim kooperantima.

Certifikati

Wiena grupa primjenjuje i kontinuirano održava integrirani sustav upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša, uspostavljen sukladno zahtjevima međunarodnih normi ISO 9001 i ISO 14001.

Isto tako posebnu pažnju posvećuje sigurnosti na radu, a na zahtjev dugogodišnjeg poslovnog partnera Cemex Hrvatska d.d. odrađen je i audit iz područja zaštite na radu od strane Bureaua Veritasa za što je dobivena potvrda o uspješno provedenom auditu prema zahtjevima Cemexa. Postignutim rezultatom od 94 posto Wiena grupe je svrstana u kategoriju Excellent.