Tko smo mi

Wiena grupa je tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj, s bogatim iskustvom u industrijskoj filtraciji, koja svojim djelovanjem aktivno pridonosi zaštiti okoliša, te na taj način pomaže i svojim klijentima da postanu odgovorniji članovi društva, u lokalnoj i u globalnoj zajednici.

Zaštita okoliša neophodan je uvjet našeg poslovanja, stoga rješenja koja nudimo poštuju pravila struke radi najboljeg odnosa prema prirodi.

Prateći zahtjeve korisnika, omogućujemo sustavno optimiziranje filtracijskih postrojenja u raznim industrijama:

Povijest tvrtke

Wiena grupa d.o.o. djeluje od 2009. godine kao nasljednik dotadašnje tvrtke Wiena d.o.o., koja svoje početke u industrijskoj filtraciji bilježi od 1989. godine. Od osnutka nabavljamo filtracijske proizvode zastupajući provjerene proizvođače, no stalno povećanje prodaje potaknulo nas je na pokretanje vlastite proizvodnje.

Budućnost tvrtke

Stalnim poboljšavanjem proizvoda i usluga želimo se pozicionirati kao poželjan sudionik na tržištu. Nudimo proizvode vrhunske kvalitete, te cijeli proizvodni postupak usklađujemo s najvišim standardima kvalitete. Odlikujemo se radom koji ispunjava sve zahtjeve normi ISO 9001 i ISO 14001.